O nama

Tour guide system d.o.o.

Osluškujući potrebe sve zahtjevnijeg tržišta i prilagođavajući se istom, ponudili smo  AUDIO SUSTAV ZA TURISTIČKE VODIČE (TOUR GUIDE SYSTEM) koji putem wirelessa, bežično prenosi glas odnosno zvuk, osiguravajući jednaku uslugu svim gostima, neovisno o veličini grupe ili utjecaju okoline.

Tvrtka TOUR GUIDE SYSTEM d.o.o., naš je novi korak u do sada bogatom vlastitom turističkom iskustvu te smatramo kako ćemo zadovoljavajući potrebe tržišta, snažno utjecati na kvalitetu realizacije turističkih vođenja gostiju naših klijenata kao i općem razvoju destinacije.

Korištenjem TOUR GUIDE SYSTEM-a jamčimo Vam jednak pristup svakom gostu/slušatelju, bolju organizaciju vođenja grupa, optimalno iskorišteno vrijeme obilaska, a uz navedeno gost/slušatelj se može nesmetano kretati, slobodno razgledavati ili fotografirati dok je cijelo vrijeme uključen u razgled, primajući sve informacije vodiča/govornika.

TOUR GUIDE SYSTEM nudi široka komunikacijska rješenja pa ga između ostalog možete koristiti prilikom simultanog prevođenja te na takav način osigurati kontinuitet govora/predavanja i jasnije primanje informacija.

TOUR GUIDE SYSTEM sastoji se od iznimno laganog odašiljača koji je namjenjen vodiču/predavaču odnosno voditelju grupe te prijemnika koji su namjenjeni svakom pojedinom slušatelju. Sustav funkcionira na vrlo jednostavan način, a to je da da vodič/predavač govori normalnom jačinom glasa u mikrofon odašiljača dok svi slušatelji putem prijemnika i slušalica, primaju kvalitetan, kristalno jasan zvuk/govor.

Prilikom odabira opreme, odlučili smo se za renomiranu svjetsku marku OKAYO koja u svojoj proizvodnoj seriji nudi malene i lagane uređaje, zanemarive težine, a koji se mogu jednostavno uklopiti u svaki džep ili nositi na vezici oko vrata, na način da jedva primjetite njihovo postojanje.

Tvrtka TOUR GUIDE SYSTEM d.o.o. u mogućnosti je pružiti podršku svim korisnicima, kako u pravovremenoj opskrbi opremom tako i za vrijeme korištenja ukoliko Vam je potrebna naša dodatna asistencija. Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje, preporučiti i ponuditi optimalno rješenje za Vaše potrebe te Vas educirati o načinu korištenja istog.

Naša misija je implementirati inovativnu tehnologiju na tržištu koja je postala nužna za kvalitetno obavljanje prvenstveno turističke djelatnosti ali isto tako olakšati pružanje turističke usluge uz osiguravanje više kvalitete koja kao rezultat, našeg korisnika i Vašeg gosta čini još zadovoljnijim.

Za sve dodatne informacije kao i ponude, stojimo na raspolaganju.

TOUR GUIDE SYSTEM d.o.o. – Split

„Equal voice to all“