About us.

Tour Guide System

Naša priča, prožeta strašću i predanošću, započela je 2018. godine, kada smo ionako prisutni u turističkom sektoru, osluškujući potrebe sve zahtjevnijeg tržišta ponudili TOUR GUIDE SYSTEM-e.
Sposobnost da prepoznamo i razumijemo potrebe klijenata, izgrađena iz iskustva i strasti prema turizmu, postala je naša snaga.
Osobni pristup prema svakom klijentu, brzo su nas učinili prepoznatljivim na tržištu. Iz dana u dan, broj zadovoljnih korisnika je rastao, potičući strast prema onome što radimo.
Osmišljavajući inovativna rješenja, 2021. godine proširili smo spektar usluga i na vlastitu mobilnu aplikaciju koja je postala simbol naše posvećenosti i izvrsnosti.
Kontinuirano istražujemo nove smjerove u turizmu i tehnologiji kako bismo unaprijedili naše poslovanje i obogatili uslugu, te time odgovorili na raznolike potrebe naših klijenata.
Paralelno s tim, nastavljamo rasti, ne samo u poslovnom, već i u emotivno jer svaki korak predstavlja novo poglavlje u našoj priči o strasti i neprestanoj predanosti, dok širimo svoje aktivnosti diljem Hrvatske i šire.
Danas je taj odnos više od poslovnog okruženja, temeljem na povjerenju i odgovornosti.
© 2016 Bateaux Theme. All rights reserved.
hr